Ternet Ninja 2

2. + 3. april 2022 (uge 13)

Censur: 11 år — Spilletid: 86 min

Ternet Ninja vender tilbage – i et nyt hylster. Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. Jagten på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske. De to flankeres af både Sirene og Askes papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med – og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.

Read More

Chaos Walking

5. + 6. marts 2022 (uge 9)

Censur: 11 år — Spilletid: 109 min

I en ikke alt for fjern fremtid er der ingen kvinder, og alle mænd er ramt af ”støjen”, der blotter deres tanker for omverdenen.

Det vækker opsigt i et lille samfund, da indbyggeren Todd opdager den mystiske pige Viola, som nødlander på hans planet. Violas liv er truet i det farlige landskab, og da Todd lover at beskytte hende fra byens overhoved, Mayor Prentiss, må han finde sin egen indre styrke og dykke ned i planetens mørke hemmeligheder.

Read More

Godzilla vs. Kong

29. + 30. januar 2022 (uge 4)

Censur: 11 år — Spilletid: 113 min

Legenderne Godzilla og Kong er de to stærkeste naturkræfter, og nu støder de sammen i alle tiders kamp. Mens Monarch begiver sig på en farlig mission i fantastisk og uudforsket område for at afsløre kæmpernes oprindelse, truer en menneskelig sammensværgelse med at udslette disse væsner fra jorden for altid – både den gode og den onde.

Read More

Flugten over grænsen

13. + 14. november 2021 (uge 45)

Censur: 11 år — Spilletid: 75 min — Norsk tale/undertekster

I dagene op til julen midt under krigen oplever Gerda (10 år) og Otto (12 år), at deres forældre bliver anholdt. Da de bliver ført ud ad døren i håndjern, siger far: “Husk, at julegaverne er i kælderen, og at I skal tage dem med til tante Vigdis.” Julegaverne viser sig at være de to jødiske børn Sarah og Daniel, hvis forældre er taget af nazisterne. Tante Vigdis bor i nærheden af grænsen til Sverige. Resten af filmen beskriver den dramatiske tur mod grænsen.

Read More

Greta

9. + 10. oktober 2021 (uge 40)

Censur: 7 år — Spilletid: 97 min

Dokumentarfilm om den 17-årige Greta Thunberg, der for to år siden stillede de voksne et meget enkelt spørgsmål: Hvis I ikke interesserer jer for planetens fremtid, hvorfor skal jeg så interessere mig for min skolegang?

Inden for bare et par måneder har budskabet bredt sig som ringe i vandet. Men ud over at være en ung pige, der føler et overvældende ansvar for at redde verden fra en katastrofal klimakrise, er hun også bare en teenager fra Stockholm.

Read More