Kommende sæson 20/21 og Covid-19

Vi i Ballerup Børne- og Ungdomsfilmklub gør selvfølgelig alt vi kan for at følge retningslinjerne for bekæmpelse af COVID-19.
– Vi har derfor valgt at begrænse antallet af børn til hver forestilling.
– Der skal være et tomt sæde mellem andre børn/unge man ikke kender. Går man i samme klasse eller er familie må man gerne sidde sammen.
– For at begrænse antal personer i foyer-området, har vi ligeledes forbudt forældre at komme med ind i biografen.
– Vi sætter sprit frem. Alle børn, unge og frivillige skal afspritte hænder, før de går ind eller ud af biografsalen samt efter toiletbesøg.
– Biografen er blevet ensrettet, så børn og unge der skal se film, skal gå ind gennem indgangen, som de plejer, men de kommer ud af nødudgangene på siden/bagsiden af biografen.
Vi opfordrer til, at ingen kommer i filmklub, hvis de har de mindste symptomer.
Selv om forsamlingsforbuddet er reduceret fra 100 til 50 her i kommunen, påvirker det – ifølge Brancheforeningen for landets biografer – ikke umildbart filmklubben, da biografer er undtaget fra forsamlingsforbuddet.
Har I spørgsmål til ovenstående, er I meget velkomne til at tage fat i os via mail (bio@ballerupbuf.dk) eller nede i biografen.
Selvom sæson 2020/2021 bliver noget anderledes end hvad vi er vant til, så GLÆDER vi os som små børn på juleaften til at komme igang igen, og vi ser frem til at modtage jeres dejlige børn og unge.