Bjørnene fra Sicilien

Censur: 7 år — Spilletid: 1 time og 22 min

En gruppe bjørne bor i bjergene på Sicilien. Da bjørnen Tonio – søn af bjørnenes konge – en skæbnesvanger dag skylles ned af floden og fanges af en gruppe mennesker, efterlader det bjørnekongen ude af stand til at passe sine pligter. Da vinteren kommer og frarøver bjørnene deres fødekilder, beslutter kongen sig for at tage til menneskenes by for at finde mad og lede efter Tonio. Men kan bjørnene og menneskerne mon enes?

Read More

Kiki – Den lille heks

Censur: A — Spilletid: 1 time og 49 min

Den 13-årige Kiki må forlade sine forældre og barndoms-hjem for at komme i lære som heks. Med på kosteskaftet følger den talende kat, Gigi, der er Kikis trofaste følger. Kiki må dog snart sande, at det er svært at gøre heksekarriere – især når man befinder sig i en fremmed by med hjemve og hverken har penge eller et sted at bo. Kiki har dog et særligt talent for at flyve på sit kosteskaft og åbner en lille budservice for at tjene penge.

Filmen vises med dansk tale.

Read More

Den magiske juleæske

Censur: 7 år — Spilletid: 1 time og 21 min

Julius er 8 år og bor på børnehjem. Han er lidt af en outsider, som stadig tror på Julemanden. Da Julius opdager, at Julemanden måske bare er lederen af børnehjemmet, der har klædt sig ud, mister han ikke bare troen på Julemanden, men også troen på sig selv. Men så sker der noget forunderligt og pludselig befinder Julius sig i en helt anden og magisk verden.

Read More

Mysteriet om Hr. Link

Censur: 7 år — Spilletid: 1 time og 34 min

Sir Lionel Frost er en modig og spektakulær opdagelsesrejsende, der ser sig selv som verdens bedste opdager af mytologiske væsener. Hr. Link er formentlig den sidste af sin art. Han er ensom, og han mener, at Sir Lionel er den eneste, der kan hjælpe ham. Sammen med den selvstændige og dygtige Adelina Fortnight, begiver de tre sig ud på en udfordrende rejse for at lede efter Links fjerne slægtninge.

Read More