Luna og den magiske krystal

Censur: A — Spilletid: 1 time og 29 min

Luna er fuld af energi og har en meget levende fantasi. Hun elsker at fortælle sindsoprivende eventyr til alle, der vil lytte (og til alle, der ikke vil). Fælles for hendes fortællinger er, at hun altid selv optræder som den frygtløse heltinde, der redder verden.

Så da Bjørnekongen stjæler den magiske krystal, der sørger for vand til skoven og skovens dyr, får Luna endelig en mulighed for at bevise sit store heltemod!

Read More

Den lille julemand og det magiske snefnug

Censur: A — Spilletid: 1 time og 22 min

Julemanden skal på pension og overlader tjansen som julemand til den 7-årige dreng Nicolas. To dage før juleaften opstår der en stor krise, da julemagien pludselig forsvinder rundt om i verden og noget tyder på, at det er Nicolas skyld. Julemandsrådet – bestående af pensionerede julemænd – er tvunget til at fritage Nicolas for jobbet som julemand. For at genvinde titlen som julemand må Nicolas genfinde sin barnlige uskyld og bekymringsfrie attitude. Det bliver starten på en magisk rejse fyldt med julemagi.

Vises med dansk tale

Read More

F for Får 2: Fårmageddon

Censur: A — Spilletid: 1 time og 27 min

Et rumvæsen med fantastiske kræfter styrter ned i nærheden af Mossy Bottom Farm.

Fåret Frode tager derfor nu på en fantastisk mission for at få den intergalaktiske besøgende hjem igen, før en uhyggelig organisation kan nå at fange hende.

Således møder det elskede får altså et sødt rumvæsen, hvilket bringer mindelser til Steven Spielbergs familie-klassiker E.T.

Read More