Los Bando

Censur: 7 år — Spilletid: 1 time og 31 min

Grim og Alex har siden de var 8 år drømt om at spille til Norges årlige mesterskab i rock, og nu byder muligheden sig endelig. Problemet er bare, at Alex faktisk synger forfærdeligt, og så har de heller ikke nogen bassist eller chauffør. Grim må derfor handle hurtigt. Efter en mislykket audition hyrer de 9-årige Thilda til at være deres bassist – på cello. Og heldigvis er det lokale rally-talent Martin klar til at køre bandet afsted mod sejr, selvom han godt nok ikke har noget kørekort. Sammen krydser de landet i et kapløb med tiden, for alt fra karaoke-konkurrencer til bryllupper forsinker dem konstant. Og familie og politi er lige i hælene på dem!

Read More

Fight Girl

Censur: 10+ år — Spilletid: 1 time og 30 min

Bodil kæmper med sit temperament og forældrenes skilsmisse. I det ghettokvarter, Bodil flytter til, møder hun Joy, der introducerer hende til kickboksning – og endelig finder Bodil et sted, hvor hun kan udnytte sin vrede.

Hun sætter sig for at kvalificere sig til at blive Shooting Star, men kan hun lære at bevare overblikket og omsætte sin vrede for at bruge den taktisk i sporten?

Vises på original sprog med danske tekster.

Read More

Sonic The Hedgehog

Censur: 7 år — Spilletid: 1 time og 39 min

Sonic er lige kommet til Jorden fra en fjern verden, da han møder den lokale politimand Tom. Det umage makkerpar bliver hurtigt venner, og det får de også snart brug for. Det onde geni, Dr. Ivo Robotnik, har nemlig planer om at overtage verdensherredømmet, og kun Sonic og Tom kan stoppe hans gemene planer.

Read More