Lidt nyt fra bestyrelsen

Tænker det er på plads med lidt nyt herfra bestyrelsen :).

Vi har valgt at udskyde generalforsamlingen fra marts til september i håbet om, at vi kan afholde den med fysisk fremmøde. Indtil videre regner vi med afholdelse d. 27 september.

Bestyrelsen var i sidste uge inviteret ned i Format Bio til møde om fremtiden, hvor de 2 biografejere stolte viste deres biograf frem. Og hold da op for en biograf vi får her i kommunen. Det kan vi glæde os til allesammen. Desværre måtte vi ikke tage nogle fotos og dele med jer, da de gerne selv vil have den fornøjelse :).

Den kommende sæson bliver på 6 weekender. Datoer og film er endnu ikke på plads. Filmkatalogerne/distributørerne er også ramt af det hersens Corona, så vores normale proces bliver noget forsinket i år. Vi satser dog stærkt på at have trykte programmer klar til uddeling lige efter sommerferien, men alt afhænger selvfølgelig af, hvordan corona-billedet tager sig ud hen over sommeren.

Vi håber/krydser fingre for, at vi kan komme til at lukke indeværende sæson i de nye omgivelser, så det arbejder vi stadig på, men vi er stærkt afhængige af forsamlingstallet/restriktioner.

Mvh

Bestyrelsen