Shang-Chi

1. + 2. april 2023 (uge 13)

Censur: 11 år — Spilletid: 132 min

Den tilsyneladende helt almindelige fyr Shaun lever en uambitiøs tilværelse i San Francisco med sin ven Katy. En dag dukker den modbydelige Ten Rings-bande op for at konfrontere Shaun, og her må han afsløre, at han i virkeligheden hedder Shang-Chi og har haft en barndom fyldt med hård kampsportstræning. Shang-Chi bliver nu tvunget til at konfrontere sin fortid og sine komplicerede familieforhold for at finde sin egen plads i verden.

Læs mere

Coda

4. + 5. marts 2023 (uge 9)

Censur: 7 år — Spilletid: 111 min

Som CODA – Child of Deaf Adults – er Ruby den eneste person i hendes døve familie, der kan høre. Da familiens indkomstkilde, fiskeriet, bliver truet, finder Ruby sig selv splittet mellem at forfølge hendes kærlighed til musikken og frygten for at efterlade sin familie.

Læs mere

Jungle Cruise

28. + 29. januar 2023 (uge 4)

Censur: 11 år — Spilletid: 127 min

Dr. Lily Houghton rejser hele vejen fra London til Amazonjunglen og hverver skipper Frank Wolffs tvivlsomme tjenester til at guide hende ned ad floden for at finde et gammelt træ med helbredende evner og kraften til at ændre lægevidenskaben. Sammen møder den umage duo utallige farer og overnaturlige fjender, der lurer i den bedragende skønhed i den smukke regnskov.

Læs mere

Cruella

5. + 6. november 2022 (uge 44)

Censur: 11 år — Spilletid: 134 min

Estella er en snu og kreativ pige, der er fast besluttet på at skabe sig et navn med sine designs. Hun bliver venner med et par unge tyveknægte, og sammen er de i stand til at opbygge et liv i Londons gader. En dag fanger Estellas modesans baronesse von Hellmans opmærksomhed, en modelegende, der er utrolig chik og meget haute. Men deres forhold sætter en kædereaktion af begivenheder og afsløringer i gang, der vil få Estella til at omfavne sin onde side og blive til den højrøstede, fashionable og hævngerrige Cruella.

Læs mere

Ron – virker næsten altid

8. + 9. oktober 2022 (uge 40)

Censur: 7 år — Spilletid: 106 min

Den socialt akavede skoledreng Barney har fået en ny elektronisk bedste ven i Ron, der står, går og taler. Ron er helt sin egen, og da han hverken er forbundet til nettet eller de normale databaser må han selv lære, hvad det vil sige at være en sand ven. Rons vanvittige og morsomme funktionsfejl er baggrunden for en action-mættet rejse hvor Barney og Rons venskab sættes på den ultimative prøve.

Læs mere