Tusind tak for endnu en dejlig sæson.

Endnu en god sæson afsluttet.

Vi var meget spændte på at se, hvordan vores live streaming arrangementer blev modtaget, men heldigvis var rigtig mange af vores medlemmer med på ideen. Så mon ikke også de arrangementer vender tilbage næste år :-).

Vi fik dårligt nyt i den forgange sæson; pga. en måske kommende ny biograf i Ballerup Centeret har Ballerup kommune fjernet Baltoppens BIO’s indirekte husleje-tilskud. Derfor er vi blevet meddelt, at Baltoppen Bio lukker med udgangen af marts måned 2020. Det synes vi som forening er rigtig ærgeligt, men vi følger sagen tæt, og vi vil forsøge at finde alternativer, når vi ved lidt mere om hvad fremtiden bringer.

Men vi vender helt sikkert tilbage med en mere sæson i Baltoppen BIO. Så hold øje med vores hjemmeside & Facebook i løbet af sommeren.

DaBUF (Biografklubbernes landsorganisation) har meddelt os, at leverandøren af vores medlemsystem nedlægger systemet her til sommer. Så vi kommer til at skulle bruge et nyt system til næste sæson. Men vi er allerede igang med at kigge efter et nyt, og vi håber at have det på plads inden for kort tid.

Hvis nogle af vores medlemmer skulle have lyst til at deltage i filmvalget til næste sæson, så send venligst en mail til bio@ballerupbuf.dk med navn og medlemsnummer. Det kommer til at foregå lørdag d. 11 maj kl 9-13 i Baltoppen BIO.